Què hem de recordar fer a la memòria abans del lliurament?

Posa el títol a la primera pàgina, cal fer una portada personalitzada, incloure el títol, una o unes imatges i al peu de pàgina posar el nom, data, grup i curs, institut i nom de la professora.

A la segona pàgina inclou un Índex, recorda que cal posar un apartat d’annexes on cal incloure tota la docmnetació que tenim sobre el projecte.

En el requeriment es refereix a la història que tu t’imagines, pensa com si algú t’encarrega una feina…i a més ha d’incloure el que pots trobar a la documentació que us he lliurat sobre el projecte.

A l’apartat de generació d’idees cal que apareguin les idees de tots els membres del grup, amb els dibuixos corresponents. Recorda que has d’explicar qui t’encarrega el projecte de casa seva, el projecte no és la maqueta sinó que l’objectiu final és fer la instal·lació elèctrica d’una casa real.

Cal explicar a cada habitació quantes làmpades van i si s’encenen amb interruptor o commutador

Cal explicar com és la casa quantes habitacions té,…

A recerca cal explicar tot el que has après per poder fer aquest projecte. Si vols buscar informació per Internet endavant!

Fes la lletra Arial o Time News Roman de la mida de 10 o 12, justifica els paràgrafs.

S’han d’esborrar les línies que sobren.

Repassa l’ortografia i la gramàtica.

Esborra les taules que no són necessàries.

Posa les fotos i els dibuixos que correspongui a cada apartat. Recorda que els croquis han de estar fets per tu, els dibuixos en un paper, o els escaneges o els fas una foto

Millora la presentació, diferencia el títols dels subtítols i dels paràgrafs. Insereix capceleres i peus de pàgina, numera les pàgines.

Esborra les preguntes de color diferent que jo he posat com a orientació.

En el test cal explicar com comprovàveu el funcionament dels diferents circuits al taller i que vàreu fer per resoldre els problemes.

Recorda adjuntar el dibuix final de la maqueta.

Revisa que no falti cap material.

El fil elèctric es mesura en metres.

Només heu de comptar els preus dels materials de la maqueta, i per tant no compta ni els llapis de colors, ni les eines,…

S’han de posar les quantitats exactes de cada material.

Has de guardar l’arxiu com a .doc o com a .odt

Posa sempre el mateix tipus de lletra

El martell, el pelacables,…, són eines no materials.

Recorda escriure el diari del Taller en el procediment de muntatge.

I finalment fes la teva valoració del Projecte.

Endavant amb aquesta memòria i ànims!